Ljubljanska ACCESS BARS delavnica Nedelja 17.september2023

Na delavnici se učimo izvajanja edinstvenega tretmana, ki deluje na princip dotika 32 točk na glavi.Poleg samih Bars-ov se na delavnici naučimo, kar nekaj preprostih in mogočnih orodij za vsakdanjo uporabo, da začnemo življenje živeti in dojemati drugače, kot do sedaj.Spoznali bomo kaj pomeni biti in delovati iz sebe. Kako slediti in izbirati za sebe. Namreč tisto kar ni naša resnica ne bo nikoli delovalo za nas pa je to lahko na osebnem ali poslovnem področju. Naučili se bomo biti vprašanje, zaupanje, dopusčanje in zanimiv pogled.

Access bars je enodnevna delavnica traja peibližno 8 ur.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Po predavanju in spoznavanju z orodji iz priročnika, ki traja cca. dve uri si ogledamo kratek film v katerem nam ustanovitelj Access Consciousness Gary Douglas in so-ustanovitelj dr. Dain Heer zelo prakitčno in na zabaven način prikažeta, kje se točke Bars nahajajo in na kaj smo pri izvajanju pozorni.Ogledamo si celoten potek Access Bars tretmana. Po ogledu filma pa smo pripravljeni, da prvič zaženemo nekomu ali nekdo nam Access Bars-e.Torej preostale štir ure potekajo tako, da prejemnik leži na masažni mizi, izvajalec pa sedi na stolu za glavo osebe in izvaja tretma.Na delavnici gre vsak udeleženec skozi štiri ponovitve tretmana (po dveh izvedbah v istem paru se zamenjamo, tako da ste v naslednjih dveh izvedbah z nekom drugim). Posamezen tretma se izvaja cca. šestdeset minut. Potem se osebi zamenjata. Tisti, ki je prejemal barse, se jih sedaj nauči tudi izvajati.Vsak udeleženec dvakrat prejema in dvakrat izvaja tretma.Tekom izvajanja sem vam vseskozi pri roki in vas vodim, da so vaši prstki na pravih mestih. Vseskozi tekom izvajanja pa razkrijem tudi uporabna znanja, ki lahko prispevajo vašemu življenju. Vmes je čas za kosilo, lahko ga izkoristite tudi za sprehod po stari ljubljani.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želite v svojem življenju ustvarjati z lahkoto. Po delavnici boste lahko izvajali tretmane in se udeleževali Access Consciousness izmenjav.Po delavnici prejmete certifikat, postanete Access Bars praktik in lahko takoj pričnete z izvajanjem Access Bars tretmanov.Access Bars so prva in uvodna delavnica v Access Consciusness svet in je predpogoj za nadaljna Accessova izobraževanja.

Podrobnejši opis

Access Bars predstavlja 32 točk na naši glavi, ki lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, živeli sebe skozi svojo lahkotnost. Potreben je le nežen dotik.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate v svojem življenju.

To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse, kar vam onemogoča, da bi zaživeli sebe. Vpliva pa tudi na vašo okolico in cel planet. Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.Tretma je pomagal tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, stresom in veliko več. Ko z Access Bars-i odpravimo omejitve, bolj se lahko prepustimo prejemanju in radosti.Po osmih urah je vaše življenje povsem nekaj drugačnega in bo odslej drugačno, v kolikor boste voljni sami prakticirati oz. izvajati tretmane in uporabljati orodja. Pa naj bo to na vaših prijateljih, družini, otrocih, znancih ali strankah.

Delavnico vodim Lucija Rihtar, certificirana ACCESS CONSCIOUSNESS® bars facilitatorka.

POGOJI:Delavnice se lahko udeleži kdorkoli. Cena delavnice je 300 € in je enaka po celem svetu. Otroci, stari od 12 do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov, doplačilo je zgolj 15 € za natisnjeno gradivo. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno (150 €).Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (150 €).V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.