Myofascial masaža

Miofascialna masaža obraza je globinska sprostitev vezivnega tkiva, ki spodbuja proizvodnjo kolagena, pospešuje cirkulacijo in daje mladosten videz, brez kirurških posegov.

50,00 € (45 min)
200,00 € (4 obiski)

Myofascialna masaža obraza

Za razliko od tradicionalnih masaž, ki ciljajo na površino kože, tehnika miofascialne masaže obraza prodre globlje, kjer se osredotočamo na fascijo – povezovalno tkivo, ki je nameščeno med mišicami. Ta nežen, a globok pristop spodbuja proizvodnjo kolagena, pospešuje cirkulacijo in daje osvežen in mladosten videz.


Kdaj razmisliti o mišično-fascialni masaži obraza?

  • Preprečevanje staranja: Miofascialna masaža obraza pomlajuje s krepitvijo obraznih mišic, ohranja lepoto in ponuja nekirurško alternativo ohranjanju mladostne kože.
  • Otekanje obraza: Miofascialna masaža spodbuja limfno drenažo v zgornji plasti kože, kar učinkovito zmanjšuje otekline in zastajanje vode.
  • Povešen obraz: Masaža razbremeni mišično napetost, izboljša konture obraza in izboljša videz kože s pospešitvijo pretoka limfe in krvi.
  • Podbradek: Ta masaža cilja na mišice v zgornjem delu hrbta, vratu in ramenih ter preprečuje kopičenje limfe in obravnava problem dvojne brade.
  • Izboljšanje pretoka krvi: Masaža stimulira pretok krvi, zagotavlja vitalna hranila in kisik, pomlajuje mišice in kožo za izboljšano strukturo in zdravje.
  • Zmanjšana elastičnost kože: Miofascialna masaža s krepitvijo vezivnega tkiva in mišičnega tonusa ter izboljšano prekrvavitvijo celic povrne elastičnost in pospeši regeneracijo.