Access Bars®

Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, možgani preidejo v globoko relaksacijo, kjer se aktivira samozdravljenje telesa, da v svojem življenju spremenimo vse kar ne deluje.

80,00 € (60 min)

Za mnoge od nas je težko izklopiti misli ob koncu dneva, se osvoboditi skrbi in napetosti. Vse kar si želimo je živeti mirno in zadovoljno življenje. Morda ste že poskusili veliko tehnik za zmanjšanje stresa, a nič ne deluje. 

Kaj pa, če obstaja način, kako zmanjšati vaš miselni nered?

 

Kaj je Access Bars®? 

Na glavi je 32 točk, ki predstavljajo različna področja življenja, kot so komunikacija, zavest, denar, nadzor in ustvarjalnost. Med tretmajem Access Bars se nežno dotaknemo teh točk, da sprostimo omejujoče misli, občutke, prepričanja in čustva.

Če razmišljamo o možganih kot o računalniku, je zelo preprosto. Na eni strani je v njih ogromno koristnih informacij, na drugi strani pa tudi veliko nereda in smeti. Morda so to datoteke, ki so bile tam shranjene že leta, kot so npr. negativna prepričanja, ki smo jih imeli o sebi že iz otroštva. Ali pa je to nov virus, ki se je pojavil nenadoma, npr. kot finančni stres, ki ga je povzročilo nepričakovano odpuščanje. 

Z dotikom točk, kjer se nahajajo nekoristne misli, občutki in čustva, se te sprostijo. Podobno kot ponovni zagon računalnika. 

Bi si tudi sami želeli reset svojih možganov, da bo vaš um deloval bolj gladko?

 

Pozitivni učinki Access Bars®

  • Več mirnosti, zadovoljstva in notranjega miru
  • Večja mentalna jasnost, boljši medosebni odnosi
  • Bolj miren in kakovosten spanec
  • Več energije, kreativnosti in elana
  • Manj stresa in napetosti v telesu
  • Manj omejujočih misli, prepričanj in negativnih čustev