Access Bars delavnica v Ljubljani

17. septembra bo potekala enodnevna delavnica, kjer se bomo naučili tehnike Access Bars, ki nam v vsakdanjem življenju pomaga, da začnemo življenje dojemati in živeti drugače, kot do sedaj.

Access Bars® uvodna, enodnevna delavnica v Access Consciusness svet, ki traja približno 8 ur. Delavnica je predpogoj za nadaljna Accessova izobraževanja.

Na delavnici se učimo izvajanja edinstvenega tretmaja Access Bars, ki deluje po principu manualne tehnike – dotika 32 točk na glavi. Te točke vsebujejo omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate v svojem življenju.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje in učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Tretma je pomagal tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, stresom in veliko več.

Spoznali bomo kaj pomeni biti in delovati iz sebe ter kako slediti in izbirati za sebe. Vse tisto kar ni naša resnica, ne bo nikoli delovalo za nas, pa je to lahko na osebnem ali poslovnem področju. Naučili se bomo biti vprašanje, zaupanje, dopuščanje in zanimiv pogled.


Kako poteka delavnica?

Prvi del: Spoznavanje
Po predavanju in spoznavanju z orodji iz priročnika, ki traja približno dve uri, si ogledamo kratek film, v katerem nam ustanovitelj Access Consciousness, Gary Douglas in so-ustanovitelj dr. Dain Heer zelo prakitčno in na zabaven način prikažeta, kje se točke Bars nahajajo in na kaj smo pri izvajanju pozorni.

Odmor: Čas za kosilo

Drugi del: Iz teorije v prakso
Po ogledu filma smo pripravljeni, da se v parih podamo v aktiviranje Access Barsov. Štiri ure namenimo praktičnemu usposabljanju, ki poteka tako, da prejemnik leži na masažni mizi, izvajalec pa sedi na stolu za glavo osebe in izvaja tretma.
Posamezen tretma se izvaja cca. 60 minut. Vsak udeleženec gre skozi štiri ponovitve tretmaja, kjer dvakrat prejema in dvakrat sam izvaja tretma. Po dveh izvedbah v istem paru se zamenjamo. 
Tekom izvajanja vas vseskozi vodim, da tehniko pravilno izvajate.

Zaključek: Podelitev certifikatov
Po delavnici prejmete certifikat in tako postanete Access Bars praktik, ki lahko takoj prične z izvajanjem Access Bars tretmajev.


Komu je delavnica namenjena?

Delavnica Access Bars® je namenjena vsakomur, ki si želi v svojem življenju ustvarjati z lahkoto. Delavnica vam bo prinesla znanje in koristne nasvete, da boste lahko izvajali tretmane na drugih, na sebi in se udeleževali Access Consciousness izmenjav, kjer boste nabirali izkušnje.

Po osmih urah je vaše življenje povsem nekaj drugačnega in bo odslej drugačno, v kolikor boste voljni sami prakticirati oz. izvajati tretmane in uporabljati orodja. Pa naj bo to na vaših prijateljih, družini, otrocih, znancih ali strankah.

 

Vaš vložek

Delavnico vodim Lucija Rihtar, certificirana ACCESS CONSCIOUSNESS® bars facilitatorka.

Cena delavnice je 300 € in je enaka po celem svetu.

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo. 
Otroci, stari od 12 do 15 let se delavnice lahko udeležijo brezplačno, v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov, doplačilo je zgolj 15 € za natisnjeno gradivo.
Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno (150 €). 
Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (150 €).