Svetloba telesa

Ali želite spoznati moč in učinek manualne terapije, ki jo dopolnjuje pogovor? Kaj so vzroki za mnoge težave, ki jih doživljate v obliki bolečin, zakrčenosti, slabe gibljivosti? Ste že od nekdaj vedeli, da je v vašem življenju prisotno in mogoče nekaj več in da ste to že izbrali pa vendar se še vedno pomanjšujete?

90 min 120 Euro

Svetloba dotika za otroke in najstnike

Otroške aktivnosti so tako kot naše zelo zahtevne. Telesa potrebujejo počitek in prostor zase, dotik… z Access Barsi, Bownovo terapijo oz sledenju energiji, ki je prisotna tisti trenutek ustvarimo mehurček v katerem se lahko spet poveže s telesom in s seboj.

45 min 50 Euro

Access bars ®

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in še veliko več.

80 min 70 Euro